Poštovani studenti,

Počinjemo sa elektronskom prijavom ispita od martovkog ispitnog roka školske 2017/2018. godine, za studente osnovnih strukovnih studija, te je potrebno da se upoznate sa nekoliko bitnih informacija.

Elektronska prijava ispita odnosi se na studente koji su prvu godinu studija upisali školske 2015/2016. pa nadalje. Studenti upisani u prvu godinu studija pre školske 2015/2016. ispite prijavljuju na šalteru studentske službe.

Sistemu za e-prijavu ispita možete pristupiti OVDE.

Svi studenti koji su ostavili validnu imejl adresu, na istu su dobili poruku o korisničkom imenu i šifri koje koriste za logovanje na sistem.

OBAVEZNO PROVERITE VAŠE SPAM i JUNK foldere u okviru imejla, jer postoji mogućnost da je poruka sa parametrima za logovanje završila u iste.

Kratko uputstvo u vezi sa elektronskom prijavom ispita možete preuzeti OVDE.

VAŽNA NAPOMENA: Kako bi student izvršio elektronsku prijavu ispita potrebno je da na svom računu ima uplaćen određeni iznos novca za prijavu željenog broja ispita. UPLATA SE VRŠI NA OSNOVU UPLATNICE KOJU JE KREIRAO SISTEM ZA ELEKTRONSKU PRIJAVU ISPITA, JER SVAKI STUDENT IMA JEDINSTVENI BROJ! Stanje na računu studenta će se promeniti u roku od 48 sati, a nakon što student izvrši uplatu u banci. Iz prethodno navedenog razloga apelujemo da se uplate ne vrše poslednjeg dana predviđenog za prijavu ispita! STUDENT JE U OBAVEZI DA ČUVA UPLATNICE I DONESE NA UVID STUDENTSKOJ SLUŽBI UKOLIKO SE UOČE EVENTUALNE NEPRAVILNOSTI OKO UPLATE I PRIJAVE ISPITA.

Ukoliko imate problema sa e-prijavom ispita možete se obratiti na imejl: krstic.lazar@vpsle.edu.rs.