Наш студент Менаџмента технологије хране и гастрономије, Вељко Милосављевић, наставља да ређа успехе по иностранству!
Његов иннтерјву у престижном часопису “Хубих”, специјализованом за хотелијерство и угоститељство у Босни и Херцеговини преносимо у целости, као и део његовог обраћања нама.
Честитамо Вељку досадашње успехе и са нестрпљењем очекујемо нове!
“Са великим задовољством желим да поделим да је мој интервју управо објављен у часопису ХУБИХ, специјализованом за хотелијерство и угоститељство у Босни и Херцеговини! У интервјуу сам говорио о свом путу као посластичар, од ране страсти према десертима до тренутне позиције у хотелу Хилтон Ријека Цостабелла Ресорт анд Спа. Истакао сам важност континуираног усавршавања, креативности у раду и иновацијама које доносе савремени трендови у посластичарству. Такође, поделио сам и своја искуства са такмичења на којима сам учествовао и награде које су ми пружиле мотивацију да наставим са радом.”