Поштовани студенти,

Почињемо са електронском пријавом испита од јануарског испитног рока школске 2023/2024. године, за студенте свих нивоа струковних студија, те је потребно да се упознате са неколико битних информација.

Електронска пријава испита односи се на студенте који су прву годину студија уписали школске 2015/2016. па надаље. Студенти уписани у прву годину студија пре школске 2015/2016. испите пријављују на шалтеру студентске службе.

Систему за е-пријаву испита можете приступити ОВДЕ.

Сви студенти који су оставили валидну имејл адресу, на исту су добили поруку о корисничком имену и шифри које користе за логовање на систем.

ОБАВЕЗНО ПРОВЕРИТЕ ВАШЕ SPAM и JUNK фолдере у оквиру имејла, јер постоји могућност да је порука са параметрима за логовање завршила у исте.

Кратко упутство у вези са електронском пријавом испита можете преузети ОВДЕ.

ВАЖНА НАПОМЕНА: Како би студент извршио електронску пријаву испита потребно је да на свом рачуну има уплаћен одређени износ новца за пријаву жељеног броја испита. УПЛАТА СЕ ВРШИ НА ОСНОВУ УПЛАТНИЦЕ КОЈУ ЈЕ КРЕИРАО СИСТЕМ ЗА ЕЛЕКТРОНСКУ ПРИЈАВУ ИСПИТА, ЈЕР СВАКИ СТУДЕНТ ИМА ЈЕДИНСТВЕНИ ПОЗИВ НА БРОЈ! Стање на рачуну студента ће се променити у року од 48 сати (ако је уплата извршена у петак, суботу или недељу уплата ће бити евидентирана тек у понедељак или уторак, правило од 48 сати тада не важи), а након што студент изврши уплату у банци. Из претходно наведеног разлога апелујемо да се уплате не врше последњег дана предвиђеног за пријаву испита! СТУДЕНТ ЈЕ У ОБАВЕЗИ ДА ЧУВА УПЛАТНИЦЕ И ДОНЕСЕ НА УВИД СТУДЕНТСКОЈ СЛУЖБИ УКОЛИКО СЕ УОЧЕ ЕВЕНТУАЛНЕ НЕПРАВИЛНОСТИ ОКО УПЛАТЕ И ПРИЈАВЕ ИСПИТА.

НА УПЛАТНОМ МЕСТУ ОБАВЕЗНО НАГЛАСИТИ ОПЕРАТЕРУ ДА МОРА УНЕТИ И МОДЕЛ „97“ КОЈИ ИДЕ ИСПРЕД ПОЗИВА НА БРОЈ, ЈЕР ЗБОГ ОВОГ ПРОПУСТА ЧЕСТО СЕ ДЕШАВА ДА СЕ СТУДЕНТИМА НЕ ПРОКЊИЖИ УПЛАЋЕНИ НОВАЦ НА Е-ИНДЕКС!

Студенти који имају проблема са е-пријавом испита могу се јавити лично у кабинет 214 уторком и четвртком или путем мејла mail@vpsle.edu.rs.

Опоравак заборављене лозинке

НЕДОВРШЕНА ПРИЈАВА - НЕИСПРАВНО

КОНАЧНА ПРИЈАВА - ИСПРАВНО