Након изузетног успеха на такмичењу у Румунији, наши студенти смера Менаџмент технологије хране и гастрономије настављају да постижу одличне резултате. На „Balkan Culinary Cup“-у, који је одржан у туристичком месту Св. Влас, у Бугарској, наши јуниори освојили су престижне награде: 8 златних, 4 сребрне и 4 бронзане медаље, као и пехар за традиционалну храну.
- Исидора Цветковић (златна медаља у категорији припреме традиционалних јела; сребрна медаља у категорији припреме чајних колутића)
- Душан Андрејевић (златна медаља у категорији припреме традиционалних јела)
- Филип Јеремић (златна медаља у категорији припреме традиционалних јела; сребрна медаља у категорији пекарства)
- Никола Младеновић (златна медаља у категорији припреме традиционалних јела; златна медаља у категорији Black box са традиционалном намирницом свог краја; сребрна медаља у категорији пекарства; бронзана медаља у категорији јела од јаја; бронзана медаља у категорији тимског такмичења)
- Димитрије Стевић (златна медаља у категорији припреме традиционалних јела; сребрна медаља у категорији јела од 4 јаја; бронзана медаља у категорији тимског такмичења; бронзана медаља у категорији Black box са традиционалном намирницом свог краја)
Наставник вештина Момчило Цонић, као члан тима судија World Chef Association, добитник је златне медаље и дипломе.