Студијски програм: Менаџмент технологије хране и гастрономије
Стечено звање након завршетка студија: Струковни инжењер менаџмента
КУРИКУЛУМ МОЖЕТЕ ПРЕУЗЕТИ ОВДЕ.
Након успешно савладаног студијског програма Менаџмент технологије хране и гастрономије, студент постаје инжењер, менаџер, технолог, и коначно, гастроном са широким спектром занимања и биће оспособљен за обављање:
- Послова набавке, пријема и складиштења сировина за производњу хране, као и послова производње и пласмана гастрономских производа;
- Послова планирања, организовања, вођења и контроле извршења задатака у кухињама;
- Послова везаних за покретање сопственог бизниса у области технологије хране и гастрономије;
- Послова везаних за осмишљавање пројеката у области технологије хране и гастрономије;
- Послова везаних за примену стандарда и система квалитета у прехрамбеној производњи, као и метода које се користе за контролу квалитета намирница.
По завршетку студијског програма Менаџмент технологије хране и гастрономије, студенти могу обављати:
- Менаџерске послове у HoReCa сектору;
- Послове планирања, организовања, вођења и контроле извршења задатака у кухињама хотелијерске и ресторатерске индустрије, као и кухињама социјалног угоститељства (болнице, војска, затвори, студентски и ученички ресторани);
- Послове у пекарству, посластичарству и кетеринг послове;
- Промотивне активности у гастрономији;
- Послове везане за покретање сопственог бизниса у области технологије хране и гастрономије.
Студијски програм: Менаџмент технологије хране и гастрономије – дуални модел студија
Стечено звање након завршетка студија: Струковни инжењер менаџмента